Д-р Ерхан Исмет Мурат – Очен Лекар гр. Кърджали

6034
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Работи само с предварително записвание.

Д-р Ерхан Мурат е специалист офталмолог с дългогодишен опит в град Кърджъли. Д-р Мурат приема пациенти в своя очен кабинет в Кърджали.
Д-р Ерхан Мурат работи като началник на Очното отделение на МБАЛ Д-р Атанас Дафовски и в офталмологичен кабинет в МЦ Авицена.

ДЕЙНОСТИ:

- Оперира катаракти с най-новата техника 
- Операции на преден очен сегмент, включително катаракти
- ФА – флуоресцеинова ангиография
- Приложение на лазери в офталмологията

Допълнителни контакти

гр. Кърджали, бул. Сан Стефано 13 ( частен кабинет), 0877474030; 0877474430; 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.