Д-р Ерсин Джанибов Ходжаджиков - хирург гр. София

19389
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Ерсин Джанибов Ходжаджиков е водещ специалист в областта на хирургията и проктологията и практикува ежедневно във водещи болници в страната. С най-голям опит в страната при операция на хемороиди по метода на Лонго.
Той повишава квалификацията си ежедневно и не изостава от световните актуални тенденции в деликантото лечение на хемороиди и анални фисури. Освен д-р Ерсин Джанибов Ходжаджиков, в Юнион Клиник работи високо квалифициран персонал, талантлив и доказал се в сферата на хуманитарните услуги на високо ниво. Екипът е изцяло посветен в това да запази нивото си на обслужване и конфиденциалност към пациента. Международните им участия в конгреси и семинари спомагат да представят на българския пазар иновативни методи за лечение, които кореспондират със световните стандарти. Основната им задача е да запознаят колкото е възможно по-голям процент от населението с проблемите на това банално заболяване, което да доведе до повече качествено излекувани пациенти, както и революционно мислене в тази посока.
Когато посетите Д-р Ерсин Джанибов Ходжаджиков в Юнион Клиник, ще останете спокойни, че сте в най-сигурните ръце, ще получите професионално отношение, разбиране и лечение и това е факт, произхождащ от дългогодишния ни положителен опит в областта, както и отзвук от доволните ни пациенти.

Допълнителни контакти


гр. София, бул. Aкадемик Иван Евстратиев Гешов 15 - УМБАЛ Св. Иван Рилски хирургично отделение [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.