Д-р Ергюз Кара - Акушер-гинеколог гр. Разград

29986
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Ергюз Кара - акушер-гинеколог в отделението по акушерство и гинекология в МБАЛ "Св. Иван Рилски" - гр. Разград. Работи и като семеен лекар.
Завършила медицина в Медицинския университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ в гр. Варна през 1999 г. От 2006 г. има специалност "Акушерство и гинекология".
Приема пациенти в Многопрофилна болница за активно лечение - Дулово. Д-р Ергюз Кара - акушер-гинеколог приема пациенти в кабинета на адрес ул. Марица 7.
Отделение по АГ– ІІ ниво: Родилна помощ - 28 легла за прием на раждащи жени ; акушерски стационар с родилна зала и следродови грижи и грижи за новороденото.


Работно време
Понеделник - 08:00 - 12:00
Прием: Платен прием и по здравна каса
Сряда - 08:00 - 12:00
Прием: Платен прием и по здравна каса
Петък - 08:00 - 12:00
Прием: Платен прием и по здравна каса


Д-р Кара е семеен лекар в село Веслец, общ. Завет, както и град Главиница, община Главиница, област Силистра.
гр. Главница, ул. „Оборище“ 45

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.