Д-р Емил Начев – Ендокринолог гр. София

11295
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТД-р Емил Начев е специалист – ендокринолог в София. Д-р Емил Начев е управител на медицински център „Акад. Иван Пенчев”. 
Д-р Емил Начев е завършил медицина през 1990 г. в МА – София с отличен успех. Има признати специалности по вътрешни болести, ендокринология и болести на обмяната на веществата. Работил е в общинска болница в Разлог, в Клиниката по нефрология на Александровската болница. В момента е главен асистент в УСБАЛЕ „Акад. Иван Пенчев”. Консултант е към центрове по репродуктивна медицина.

 

 

Допълнителни контакти


гр. София, ул. “Константин Иречек” № 48, Медицински център “Панацея” [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.