Д-р Емил Кържин д.м - анестезиолог София

6990
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Емил Кържин д.м. - завършва висше медицинско образование в Медицински университет – София през 1990г. През 1991г след конкурс започва работа в Катедра Анестезиология и интезивно лечение на ВМА-София като научен сътрудник.
Придобива специалност по анестезиология през 1996г. От 2010г е главен асистент в КАИЛ. Има специализации по ентерално и парентерално хранене в Чехия и Холандия, по анестезиология и интензивно лечение в Израел и Япония. Има натрупан международен професионален опит от медицинска мисия в Афганистан 2004-05г.
Член е на Бъгарски лекарски съюз и ESPA.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.