Д-р Елиза Афъзова - Стоматолог гр. Казанлък

4487
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Елиза Афъзова е специалист по дентална медицина. Практикува в град Казанлък.

ДЕЙНОСТИ:
* Профилактика
* Първични прегледи
* Общо стоматологично лечение
* Естетична дентална медицина
* Работа с деца

Работен график :

понеделник и сряда : от 13:30 до 19:30
вторник и четвъртък : от 08:00 до 13:30

петък :
- всеки четен месец - сутрин ( от 08:00 до 13:30 )
- всеки нечетен месец - следобед ( от 13:30 до 19:30 )

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.