Д-р Елеонора Бошняшка - Дерматолог гр. Кърджали

47507
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Елеонора Бошняшка е специалист по кожни и венерически заболявания.

Д-р Бошняшка е началник на Отделението по кожни и венерически болести в МБАЛ Кърджали от 2002г.
  • Завършила е медицина в МУ Пловдив през 1983г.
  • Специалист по дерматология от 1991г.
Приема пациенти в :
- Предлага дерматологични услуги в Частен кабинет - гр. Кърджали, ул.Славянска 9 - Прегледи: следобед
- Кожно-венерологично отделение към МБАЛ Д-р Атанас Дафовски - Кърджали
- МЦ Авицена гр. Кърджали

Допълнителни контакти 

Работно време на кабинета на ул. „Екзарх Йосиф“ 6
от понеделник до петък: 14:30-17:00

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.