Д-р Елена Димитрова Паскалева-Желева - общопрактикуващ лекар гр. София

2588
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Елена Димитрова Паскалева-Желева е общопрактикуващ лекар в град София.
Д-р Желева приема пациенти в район Оборище, бул. “Евлоги Георгиев” № 108.
Тя има богат опит и много доволни пациенти, можете да ѝ се доверите.


Услуги, които Д-р Елена Димитрова Паскалева-Желева предлага:

- Извършване на профилактични и клинични прегледи на хора от всички възрасти
- Поставяне на годишни ваксини и имунизации против тетанус, хепатит В, туберкулоза, рубеола, манту, паротит и други
- Лечение при наличието на заболяване
- Проследяване на лечението на всеки пациент
- Изписване на лекарствени рецепти
- Издаване на медицински свидетелства

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.