Д-р Елена Грънчарова – Специалист по детски болести гр. Самоков

26533
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доктор Елена Грънчарова е педиатър с дългогодише опит в областта на детските болести. Доктор Грънчарова преглежда малките пациенти в своя кабинет в град Самоков. Кабинетът на д-р Елена Грънчарова разполага със съвременна техника и апаратура, за прегледи и диагностика.

Д-р Грънчарова е специалист в лечението на детски заболявания. Тя извършва профилактични прегледи, детски консултации, поставяне на имунизации, назначава лечение и проследява неговото равитие.
ЛЕЧЕНИЕ
В педиатричния кабинет на Доктор Елена Грънчарова можете се и звършва диагностика и лечение на детски болести като:

  • вирусни инфекции и настинки
  • шарка
  • рахит
  • дислекция
  • детски захарен диабет
  • вродени сърдечни малоформации
  • астма
КОНТАКТИ
Д-р Елена Грънчарова – специалист по детски болести
Адрес: гр. Самоков, ул. “Македония” № 49
Моб. тел.: 0888 884159, 0895 638284

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.