Д-р Екатерина Господинова - Ревматолог гр. Бургас

11704
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Екатерина Господинова е водещ специалист в областта на ревматологията, костната патология и остеопорозата. Специализирала е в Клиника по ревматология към МБАЛ "Св. Иван Рилски" при националните ревматолози Проф. Рашков, проф. Коларов и проф. Стоилов.
Д-р Господинова приема пациенти в град Бургас в ДКЦ "Св.Георги Победоносец".
Работи с НЗОК.


ДЕЙНОСТИ:
* Ревматоиден артрит
* Болест на БЕХТЕРЕВ
* Подагра
* Артрозна болест
* Остеопороза
Работно време:
ВСЕКИ ДЕЛНИЧЕН ДЕН
9.00 ÷ 15.00
С предварително записване

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.