Д-р Пенка Друмева – Дерматолог гр. Варна

11366
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доктор Пенка Друмева лекар с дългогодишен опит в лечението на кожни и венерически болести.
Доктор Друмева прилага диагностика и лечение на кожни и венерически болести в своя кабинет в гр. Варна.


ДЕЙНОСТ


  • Профилактика и лечение на суха кожа и екземи
  • Лечение на псориазис, венерическите заболявания, акне и косопад
  • Диагностика и лечение на гъбични инфекции по косата, ноктите и кожата
  • Лечение на злокачествени и доброкачествени кожни тумори: спиноцелуларни и базоцелуларни карциноми, фиброми, брадавици и кисти
  • Доктор Пенка Друмева извършва микробиологични и серологични изследвания, целящи точната диагностика на този вид заболявания.
  • Терапия на белези след изгаряния, келоиди, операции, акне и други
  • Кожни заболявания на бебета и децаМ.Ц. Европа, тел.: 052 608 238 ;
Майчин дом, тел.: 052 332 000;
Или предварителна уговорка на тел.: 0888 376 865
Частен кабинет - гр. Варна, бул. Сливница 40 , телефон - 052600868

Допълнителни контакти


гр. Варна, ул. Мир 1, Майчин дом [виж карта]
гр. Варна, бул. Сливница 40 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.