Д-р Донка Водева - Лекар кардиолог в гр. Бургас и гр. Несебър

2897
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доктор Донка Водева в лекар кардиолог в градовете Бургас и Несебър. Тя извършва лечение на сърдечно-съдови заболявания, Електрокардиография, Хотлер ЕКГ и Ехокардиография.

Доктор Донка Водева е лекар кардиолог, практикуващ в градовете Бургас и Несебър. В кабинетите на доктор Водева се извършват кардиологични прегледи, изследвания и лечение на заболявания на сърдечно-съдовата система.
Лечение на сърдечно-съдови заболявания от доктор Водева в Бургас
доктор Донка Водева - Лекар кардиолог в Бургас и НесебърС дългогодишният си опит и модерната апаратура, доктор Водева ще Ви помогне при проблеми със сърцето. Лечението на кардиологичните заболявания, изисква богат опит, който да осигури точна и бърза диагностика, преценка и правилно лечение на дадено заболяване. Част от сърдечно-съдовите заболявания са: възпалителни заболявания на сърдечните обвивки и сърдечния мускул, нарушения на сърдечния ритъм, инфаркт на миокарда, исхемична болест на сърцето, артериална хипертония.
Електрокардиография, Хотлер ЕКГ и Ехокардиография в град Бургас
Чрез различни видове изследвания и с помощта на модерна медицинска техника, доктор Водева поставя правилна и точна диагноза, на пациенти с кардиологични заболявания. Част от изследванията, които доктор Водева назначава за своите пациенти са: Електрокардиограма, Ехокардиография и Холтер ЕКГ.
Електрокардиограмата показва активността на сърцето. След направеното изследване, правилно разтълкуваните данни, позволяват точна и правилна диагностика на сърдечни заболявания. Холтер ЕКГ дава информация за изясняване на проблеми с пристъпи на прилошаване или гръдна болка. Ехокардиографията се използва при диагностициране на сърдечно-съдови заболявания като: инфекциозен ендокардит, перикардни заболявания, кардиомиопатии, тумори на сърцето, вродени сърдечни аномалии.
Кардиологичен кабинет в Бургас и Несебър
Доктор Донка Водева разполага с кардиологични кабинети в градовете Бургас и Несебър. Кабинетът в град Бургас е разположен на ул. Кирил и Методий 39, ет.1, а този в Несебър се намира в Здравна къща Несебър.
КОНТАКТИ
град Бургас / Широк център
Адрес: ул. „Кирил и Методий” 39, ет.1, ДКЦ Св. Георги
гр.Несебър- Нова Здравна Къща
Телефони: 0887 / 460 632

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.