Д-р Диян Генов - Нефролог гр. София

6119
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Диян Генов е завършил медицина. Има придобити специалности по Вътрешни болести и нефрология.
Професионалната му кариера досега е била в клинични звена.
След това започва работа и в доболничната сфера.
Практикува като лекар в Клиника по нефрология и трансплантация на УМБАЛ "Александровска", гр.София - повече от 10 години.
Приемно време: всеки четвъртък от 09:00 до 13:00 часа.
Имам договор с НЗОК за доболнична помощ в 1-во ДКЦ гр.Перник от начало 2015г. Адресът е ул. Брезник 2.
Приема пациенти в кабинет 31 всяка сряда от 15:00 до 20:00 часа.
На разположение е на пациенти в Медицински център "Торакс 1" гр.София, бул."Александър Стамболийски"57, площад Възраждане.

Допълнителни контакти


гр. Перник, ул. Брезник 2 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.