Д-р Димитър Тодоров - Ортопед гр. Ботевград

9450
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Димитър Недков Тодоров е специалист в областта на ортопедията и травматологията в град Ботевград и град Етрополе.
Приема пациенти с всички видове заболявания и травми на опорно – двигателния апарат, гръбначния стълб и таза, наранявания и счупвания, артрози.
Има сключен договор с НЗОК.
Дейности:
- Изкълчвания
- Травми
- Навяхвания
- Спортни травми
- Заболявания на долни и горни крайници
- Възпаления
- Ревматични заболявания
- Заболявания на гръбначния стълб
Работно време:
Адрес: гр. Ботевград, ул. Божко Божилов 1
Понеделник, Вторник и Четвъртък от 09:00ч до 14:00ч
Телефон за записване на час: 0884216708
Адрес: гр. Етрополе, ул. Бригадирска 1
Сряда и Петък от 09:00ч до 14:00ч

Допълнителни контакти


гр. Етрополе, ул. Бригадирска 1 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.