Д-р Димитър Станков - Стоматолог гр. София

5130
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Димитър Станков завършва Стоматологичния факултет към Медицинска Академия през 1984 година. От 1991 г. ръководи собствена практика.

Какво е различното в неговата практика?

МУЛТИДИСЦИПЛИНАРЕН ПОДХОД ПРИ ЛЕЧЕНИЕ НА ПАЦИЕНТА.

Основната дейност на Д-р Д. Станков е имплантология. Първия имплант поставя 1992 година, след специализaция за българската SIP система импланти, а по-късно въвежда и западни системи. Занимава се със синус лифт, който е част от имплантологията и денталната хирургия, ортодонтия, пародонтална хирургия, ендодонтия, консервативна стоматология и зъботехника.

В момента разполага с два кабинета на територията на София и Тутракан.

Целта на неговата стоматологична практика и на екипа му винаги е била да се усъвършенства и високо квалифицира, друг принцип е качеството на работа и сигурността на пациента. Предлага квалифицирана и съвременна стоматологична помощ с индивидуален подход към всеки пациент.

Динамично развиващата се практика на Д-р Д. Станков предлага пълния набор стоматологични услуги.

В областта на денталната практика използва световноизвестни материали и техники. Работи с няколко западни системи импланти, утвърдени на световния пазар, за което е сертифициран от производителите им. Разполага със собствена зъботехническа лаборатория, оборудвана от световно известни фирми и не изпълнява протетична работа на други стоматолози.

 

От 2016 година разполага и с най-новите световни дигитални технологии:

Интраорално сканиране с  3Shape Trios скенери,

3Shape CAD-CAM система за дизайн,

Фрезовъчна машина VHF K5 .

3D принтер – 3D system NextDent. 

Циркониеви, керамични и металокерамични мостове и корони .
Прес керамика IPS e.max Press. Bredent for 2 press system за BioHPP. Корони и мостове – ГАЛВАНО техника.
Корони, мостове, инлеи от композитни материали. Фасети – всички видове. Протези.

Така Д-р Д.Станков може да даде пълна гаранция след подписване на договор с пациента, което е най-важно за неговата сигурност и като гаранция,че пациента ще изпълнява задълженията си. Друг важен принцип в неговата работа е принципът на диалог с пациента и на взаимно доверие, обучава пациентите си, контролира хигиената и им дава необходимите съвети. И най-важният резултат е, че пациентите се връщат с децата и внуците си в кабинетите му.

Усмивката е отражение на вътрешното здраве и грижи и на благосъстоянието на човек.

Съвременната естетична стоматология може да промени значително Вашата усмивка…

При усмихването човек изразява доброто си настроение, както и добро впечатление от първата среща с някой. Сега е много по-трудно човек да спечели интервю за работа или да си извоюва престиж в обществото, ако има не добре изглеждащи зъби.
Развитието на частната зъболекарска практика заедно с отварянето на България за приобщаване със западния свят изиграха огромна роля и днес много стоматолози работят с най-добрите материали и предоставят услуги на световно ниво.

 

Услуги:

Имплантология
Пародонтология
Ортодонтия
Ендодонтия
Конс. стоматология
Професионална /медико-стоматологична/ хигиена
Протетика
Зъботехника
Хирургични протоколи

 

Допълнителни контакти


гр. Тутракан, ул. Трансмариска No 37, ет. 2

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.