Д-р Димитър Недялков - Стоматолог гр. Пловдив

11762
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

ПРОМОЦИЯ НА БАЗАЛНИ ИМПЛАНТИ ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА НАЛИЧНИТЕ КОЛИЧЕСТВА !
Д-р Димитър Недялков може да осигури качествено и ефективно лечение на вашия стоматологичен проблем!
Завършва МУ Пловдив със специалност - лекар по дентална медицина. Занимава се с имплантология и естетична дентална медицина.
Посещава множество курсове в страната и чужбина след дипломирането.
Доктор Димитър Недялков е сертифициран дентален имплантолог.
При стоматологичен проблем и нужда от консултация се обърнете към Д-р Недялков.
В своя дентален кабинет Д-р Недялков предлага следните услуги :

  • Поставяне на Швейцарски Базални Импланти ( ефективни , надеждни, достъпни и обвързани с първична стабилност). За разлика от конвенционалните импланти, които се поставят в меката ( гъбеста по структура ) кост , базалните импланти се закотвят в много твърда компактна кост поради тази причина не е нужно да се чака дълго време да се интегрират в костта. При пациенти лекувани с такива импланти възстановяването на дъвкателната функция става веднага с поставянето на ортопедичната конструкция върху тях. Срока на приключване на цялостното лечение е не повече от 5 дни. Базалните импланти могат да се поставят веднага след ваденето на зъби - имедиатно имплантиране! Този вид импланти в повечето случаи се поставят трансгингивално, което не е свързано с рязане на меки тъкани и кост и излишен травматизъм !
  • Поставяне на мостове и корони от металокерамика и цирконии и фасети от порцелан.
  • Поставяне на пластмасови и силиконови протези.
  • Лечение на кариеси и възстановяването им с най - висок клас материали.
  • Избелване на зъби в кабинета и в домашни условия.
  • Почистване на зъбен камък с ултразвук и полиране с еърфлоу.
  • Хирургия - вадене на мъдреци.
  • Работа с деца.

Работно време - кабинетът работи през седмицата, в събота и неделя и през ноща след предварителна уговорка и записване по телефона!

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.