Д-р Димитър Момчилов - Детски уролог гр. София

25275
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Димитър Колчев Момчилов е специалист уролог с дългогодишен опит в областта. Д-р Момчилов работи също така в областа на детската урология и вродените аномалии на отделителната система при деца и възрастни.
Провежда консултации всеки ден от 14:00 до 15:00 часа.
Частният му кабинет се намира в квартал Красно село на ул. Царица Елеонора 25. Приемните дни там са понеделник, сряда и петък от 16:00 до 19:00 часа.
След предварително записване!УСЛУГИТЕ, които д-р Димитър Момчилов извършва са:
- клинично изследване и диагноза на заболяванията на пикочо-половата система;
- лабораторни и микробиологични изследвания;
- ехографско, рентгеново и контрастно рентгеново изследване;
- цистоскопия;
- поставяне на катетър;
- мъжки стерилитет и еректилна дисфункция;
- профилактични прегледи при пациенти с повишен риск от рак на простатата;
- консервативно лечение;
- оперативно лечение;
- детска урология.
КОНТАКТИ
Гр. София
Адрес: Красно село, ул. Царица Елеонора 25
Телефони: 02/ 915 43 71; 0888 770 310
e-mail: mom4ilov_l@abv.bg

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.