Д-р Димитър Димитров - хирург гр. Шумен

14173
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Димитър Димитров специалист - хирург с дългогодишен опит, практикуващ на територията на град Шумен.

Специалист по обща хирургия, онкология, болести на млечните жлези и хернии. Специалист хирург с дългогодишен опит в областта на обща коремна хирургия.

Доктор Димитър Димитров извършва хирургични интервенции и лечение на редица заболявания, като:

- тумори на стомах
- тумори на тънко и дебело черво
- ехографии
- хернии
- жлъчно-каменна болест
- профилактика на рака

Има договор с РЗОК.

Дейности:

- Специалист по хирургия, онкология и болести на гърдата
- Коремни операции
- Ехография
- Профилактика на рака
- Договор с РЗОК

Работно време в кабинета в МЦ Д-р Николови:

Визити по домовете и прегледи в останалото време след уговорка по телефона

Понеделник – 15:00 - 18:00 часа
Сряда – 15:00 - 18:00 часа
Петък – 15:00 - 18:00 часа

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.