Д-р Димана Узунова – Ортодонт гр. Русе

21587
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Димана Узунова придобива специалност Ортодонтия и Денто-фациална ортопедия през март 2011 г. към „Клиника по Ортодонтия и Денто-фациална ортопедия” Букурещ. Завършила е „Факултета по Дентална медицина” към „Университета по Медицина и Фармация Карол Давила” гр.Букурещ през 2007 г. като лекар по Дентална медицина.Следдипломната си квалификация продължава с участия в интернационални практични и теоретични курсове, семинари и други специализирани събития.Редовен член на Български Зъболекарски Съюз и Румънска дентална колегия.

УСЛУГИ
    • Ортодонтия
    • Орална хирургия

ДОПЪЛНИТЕЛЕН АДРЕС:

гр. Русе ул. Борисова 65

гр. Силистра: бул. „Македония“ 63, етаж 3 , каб. 23

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.