Д-р Диана Киселова – Психиатър гр. Разград

3194
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Диана Киселова е специалист психиатър, практикуващ в град Разград. Лекарят работи към МБАЛ Св. Ив. Рилски в Разград и като ординатор в Психиатрично отделение.
Като специалист по психиатрия, доктор Киселова извършва диагностика и лечение на пациенти с психични заболявания. Лекарят извършва лечение на хора, страдащи от психични разстройства като: депресии, безпокойство, страх, разстройства в социалното функциониране, състояния на криза, емоционален стрес и други проблеми.
Лечението на този вид заболявания е индивидуално и зависи от тежестта и вида на конкретното психическият проблем. При някой психични заболявания, могат да се наблюдават симптоми като: безпокойство, чувство на умора, проблеми със съня, слабост, безнадеждност и безполезност, лесно раздразнение.

УСЛУГИ


Доктор Диана Киселова предлага на своите пациенти следните медицински услуги:
  • консултации и оценка на състоянието на пациента
  • семейно консултиране
  • контролни прегледи
  • групова и индивидуална психотерапия
  • издаване на медицински документи.
  • медикаментозно лечение
  • домашни посещения
  • психологическа терапия

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.