Д-р Диана Димитрова Боева – Личен лекар гр. Българово

13177
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-Р Диана Димитрова Боева-висше образование Медицински Университет Варна-1992 год
Специалност Обща медицина-2009 год
Д-Р Диана Димитрова Боева-висше образование Медицински Университет Варна-1992 год

Работно време:

гр. Българово, ул. Вела Пеева 1:
понеделник и четвъртък от 15 до 18 часа
вторник и петък от 8.30 до 11 часа

гр. Бургас ж-к Славейков бл 117 кабинет 5:
понеделник сряда и четвъртък – от 8 до 12 часа
вторник и петък от 14 до 18 часа

Дежурен кабинет за неотложна помощ-МЦ Николай Чудотворец /до спешен център/

Работи вечер от 20 часа до 08 часа – работните дни и денонощно в почивните дни / там се извършват само прегледи -допълнителните изследвания и консултациите се заплащат от пациента/

Съобщение за смърт се издава в светлата част на деня – в работно време от личен лекар или друг лекар установил смъртта ,а в почивен ден от дежурен лекар в МЦ Николай Чудотворец/

Внимание -При отказ на Спешна помощ да издаде съобщение за смърт в почивни дни-вземате документа установяващ смъртта и личната карта и отивате до дежурния кабинет в Николай Чудотворец- там ще ви напишат съобщението за смърт/услугата е платена/.
Телефон за Спешна помощ-112
ЗАПИСВАНЕТО НА ЧАС ЗА ПРЕГЛЕД ВАЖИ САМО ЗА БУРГАС Специализация хомеопатия- 2007 година

ДЕЙНОСТИ:
  • клинични прегледи
  • профилактични прегледи
  • имунизации/ ваксинации (хепатит В, тетанус, туберкулоза, паротит, морбили, рубеола и манту)
  • лекува и проследява лечението на своите пациенти при болести на белите дробове, сърцето, стомашно чревният трахт и пикочно-половата система
  • изписва рецепти за лекарства
  • издава медицински свидетелства

Допълнителни контакти

гр. Българово, ул. Вела Пеева 1

Записване на час за преглед

Клинични прегледи

Профилактични прегледи

Платен преглед

Издаване на медицински свидетелства

На следната дата:
Данни за контакт:

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.