Д-р Диана Гайдарова – кардиолог гр. Плевен

3372
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Диана Гайдарова – Специалист кардиолог в град Плевен
Образование и обучение:
1993г – Специалност Кардиология Медицинска Академия-София-Национална Кардиологична Болница Диплома№41733/01.06.1993г
1989г – Специалност Вътрешни болести Медицинска Академия –София Диплома №35229/01.01.1990г 1982г-Магистър по Медицина Висш Медицински Институт- гр Плевен
1976г – Средно образование СОУ”Максим Райкович”-гр Дряново
Кариерно развитие:
От 1991г – ординатор в Клиника Кардиология и Ревматология на УМБАЛ”Д-р Г.Странски”,2011г-асистент в Клиника Кардиология и Ревматология
От 1987 до 1991г-ординатор в Консултативна поликлиника на УМБАЛ „Д-р Г.Странски”
От 1982 до 1987г-ординатор ЦСМП-гр Плевен
Доктор Гайдарова е сертифициран специалист по Ехокардиография Медицински Университет -София, притежава сертификат „Проблеми на оперираното сърце”-НКБ-София и сертификат „Клапни пороци-диагностика и лечение-НКБ-София”.
Др Диана Гайдарова не спира своето професионално развитие, като участва в Европейски конгреси по Кардиология, Мастър курсове на Европейската Асоциация по Хипертония.
Доктор Гайдарова приема пациенти, след предварително записан час. Работи със Здравната Каса.
КОНТАКТИ
Д-р Диана Гайдарова – кардиолог
Адрес: гр. Плевен, бул. Русе 1, ет.4 каб.16
Тел.: 064 810 125
Моб. тел.: 0888 764 001

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.