Д-р Десислав Тасков - Уролог гр. Варна

9944
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Десислав Петров Тасков е завършил Медицинският университет Проф. д-р Параскев Стоянов в гр. Варна през 1999г. – Специалност Урология.
През годините прави редица специализации в областа на: онкоурологията, еректилни дисфункции, възпалителни заболявания на пикочо-половата система, доброкачествена простатна хиперплазия.
В момента практикува в Специализирана болница за активно лечение на онкологични заболявания "Д-р Марко Антонов Марков" в гр.Варна.

ДЕЙНОСТИ:

  • Диагностика на онкоурологичните заболявания и преканцерози
  • Първични и вторични консултативни прегледи
  • Планиране в листа на чакащите за оперативно лечение.
  • Диспансерно наблюдение
  • Прегледи по избор на пациента
РАБОТНО ВРЕМЕ:
гр. Варна, бул. Цар Освободител 100
понеделник до петък: 07:30-13:30
гр. Варна, ул. Мир 1 - Медицински комплекс Майчин дом
събота 9:00-11:00

Допълнителни контакти


гр. Варна, ул. Мир 1 - Медицински комплекс Майчин дом [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.