Д-р Десислава Кирилова – Стоматолог гр. Хасково

15316
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Десислава Кирилова е лекар по дентална медицина.
Кабинетът на д-р Кирилова се намира в град Хасково и е оборудван със съвременна техника, която е необходима за максимален комфорт на пациента.

ДЕЙНОСТ
♦ Лечение на деца и възрастни
♦ Съвременни ендодонтски методи за лечение
♦ Комплексно лечение на заболявания на венците
♦ Ортопедична и естетична стоматология
♦ Високофункционална металокерамика
♦ Поставяне на шини за бруксизъм
♦ Професионално избелване на зъби
♦ Работа с НЗОК

Д-р Десислава Кирилова поставя брекети за изправяне на зъби по системата Fastbraces.

Работно време:
09.00 – до 18:00 ч. (понеделник, сряда, петък)
14.30 – до 18:00 ч. (вторник и четвъртък)

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.