Д-р Десислава Георджева – Стоматолог гр. Пловдив

8075
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д–р Д. Георджева завършва висшето си образование по стоматология през 1989г. в гр. Пловдив.

12 години е преподавател във факултета по Дентална медицина в гр. Пловдив – катедра по "Оперативно зъболечение и ендодонтия".
През 2006г. основава отделението по Дентална медицина в клиника "Медикус Алфа" гр. Пловдив, където извършва своята клинична практика.


Д–р. Георджева има специалност по терапевтична стоматология, оперативно зъболечение и ендодонтия и обща стоматология.
Има подчертан интерес към ендодонтията и естетичната стоматология. Прилага всички съвременни методи за профилактика и лечение на заболяванията на зъбната пулпа и периодонциум, електроодонтодиагностика, фокална диагностика, електротерапия, озонотерапия, избелване, пародонтология, протетика.


В "Медикус Алфа" се извършва лечение с най–съвременно поколение високо енергиен стоматологичен лазер. Клиниката е една от малкото  в страната, в които се извършва стоматологично лечение под обща анестезия – тя е показана при малки деца, пациенти със специфични здравни проблеми, такива с непреодолим страх от стоматологичното лечение (дентофобия).


Д–р Георджева участвува активно заедно с целият екип в програмата за ранна диагностика на рака на устната кухина.


Клиниката разполага с 3Д скенер, ортопантомограф, клинична лаборатория. Има отделение по Лицево челюстна хирургия, извършва се имплантология. Тук работят специалисти от всички области на медицината. Целият екип на клиниката работи в тясно сътрудничество и колаборация, което позволява да се решават сложни казуси в тяхната комплексност.


Д–р Георджева е с нерегламентирано работно време. Не работи със здравна каса.


Дейности:

 • Ендодонтско лечение под микроскоп
 • Ранна Велскоп-диагностика на рак на устната кухина
 • Дентално лечение с обща анестезия
 • Ендодонтия кореново лечение
 • Лазерно лечение
 • Озонотерапия
 • Пародонтална и предпротетична хирургия
 • Поставяне на импланти чрез нанотехнология
 • Електроодонтодиагностика, фокална диагностика
 • Естетична стоматология
 • Детска дентална медицина

За предварително записване – тел.0898 456 244


ГАЛЕРИЯ


До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.