Д-р Десислава Георджева – Стоматолог гр. Пловдив

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д–р Д. Георджева завършва висшето си образование по стоматология през 1989г.в гр.Пловдив.
12 години е преподавател във факултета по Дентална медицина в гр.Пловдив–катедра по „Оперативно зъболечение и ендодонтия„.
През 2006г.основава отделението по Дентална медицина в клиника „Медикус Алфа“ гр.Пловдив, където извършва своята клинична практика.
Д–р.Георджева има специалност по терапевтична стоматология, Оперативно зъболечение и ендодонтия и Обща стоматология.
Има подчертан интерес към ендодонтията и естетичната стоматология.
Прилага всички съвременни методи за профилактика и лечение на заболяванията на зъбната пулпа и периодонциум, Eлектроодонтодиагностика,фокална диагностика,електротерапия, Озонотерапия, Избелване, Пародонтология, Протетика.
В клиниката се извършва лечение с най–съвременно поколение високо енергиен стоматологичен лазер.
Клиника „Медикус Алфа“ е една от малкото клиники в страната , в които се извършва стоматологично лечение под Обща анестезия–тя е показана при малки деца, пациенти със специфични здравни проблеми, такива с непреодолим страх от стоматологичното лечение(дентофобия).
Д–р Георджева участвува активно заедно с целият екип в програмата за ранна диагностика на рака на устната кухина.
Клиниката разполага с 3Д скенер,ортопантомограф,клинична лаборатория.
Има отделение по Лицево челюстна хирургия,извършва се имплантология.
Тук работят специалисти от всички области на медицината.
Целият екип на клиниката работи в тясно сътрудничество и колаборация,което позволява да се решават сложни казуси в тяхната комплексност.
Д–р Георджева е с нерегламентирано работно време. Не работи със здравна каса.
Дейност:

  • Ендодонтско лечение под микроскоп
За предварително записване – тел.0898 456 244
ГАЛЕРИЯ

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.