Д-р Даниел Георгиев – акушер – гинеколог

10711
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Даниел Георгиев е акушер-гинеколог с дългогодишен опит и практика. Завършил е медицина в МУ София с последваща специализация по акушерство и гинекология в СБАЛАГ „Майчин дом“ - София, работил е в отделението по спешна гинекология в УМБАЛСМ „Пирогов“, понастоящем е част от екипа на МБАЛ „Надежда“, София. Има проучвания и статии в областта на папиломавирусните инфекции на женския генитален тракт.
Дейности и консултации:   
Акушерство:
- Диагностициране и проследяване на бременност
- Фетална морфология
- 3D/4D и доплерово изследване в акушерството и гинекологията
11
IMG_20141119_1_2
IMG_20141119_1_3
IMG_20141119_2_1
IMG_20141119_2_6
IMG_20141119_2_8
IMG_20150209_1
Гинекология:
-Профилактика на рака на маточната шийка
-Диагностика и лечение на HPV инфекции на долния генитален тракт
-Цитонамазки и биопсии
-Колпоскопия, видеоколпоскопия
-Гинекологични операции
download (1)
download (2)
download

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.