Д-р Даниела Люцканова – Анестезиолог гр. Бургас

7481
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТД-р Даниела Люцканова е специалист по анестезиология и реанимация. Осъществява предоперативната подготовка на всички болни. Запознава се с вида на операцията и техниката на нейното извършване за да прецени вида, степента и продължителността от нужда на анестезия (упойка).
При планови операции Анестезиолог и реаниматор Д-р Даниела Люцканова запознава пациента или неговите близки с целия обем на информация /в т. ч. рискове и противопоказания/.

ДЕЙНОСТИ:


Високоспециализирани дейности
Извършване от анестезиолог и реаниматор Д-р Даниела Люцканова – снемане на анестезиологичен статус за планиране на оперативна интервенция с анестезия.
Анестезиолог и реаниматор Д-р Люцканова работи в Медицински център Литос. МЦ Литос има договор със Здравната каса и осигурява възможността на пациентите си да се лекуват по клинични пътеки.
Преди влизане в кабинета по анестезиология и реанимация на анестезиолог и реаниматор Д-р Даниела Люцканова:
  • Пациентите с направление по НЗОК подлежат на проверка на здравен статус и заплащане на потребителска такса на регистратура.
  • Частните прегледи и изследвания се заплащат предварително на регистратура.
  • Записване на часове за преглед се извършва на регистратура.
  • В кабинета по анестезиология и реанимация се влиза след покана от медицинска сестра, която следи часовия график на съответния специалист.
  • Резултати от лабораторни изследвания се получават на регистратура.
 
РАБОТНО ВРЕМЕ:


Работно време на анестезиолог и реаниматор Д-р Даниела Люцканова:
  • вторник: 14:00 – 18:00 ч.
  • четвъртък: 14:00 – 17:00 ч.
  • петък: 14:00 – 17:00 ч.

 

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.