Д-р Гурприйт Синг Вариаах - Дерматолог гр. Плевен

2927
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Гурприйт Синг Вариаах е специалист по кожни и венерически заболявания.
Практикува в Клиниката по кожни и венерически болести към УМБАЛ Д-р Г. Странски в град Плевен.
Завършил медицина в Плевен, през 2011 г. с отличие. Специализира дерматология и венерология в Клиника по дерматология и венерология при УМБАЛ "Д-р Георги Странски" в Плевен.
Работил в кабинет по психиатрия, както и вътрешни болести.
Приемно време:
от понеделник до петък от 07:00 до 13:00 часа

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.