Д-р Гергина Милкова - Стоматолог гр. Поморие

2999
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Гергина Милкова е специалист по дентална медицина.
Д-р Милкова има свой кабинет от 1993 година. Той се намира в центъра на град Поморие.

В кабинета се извършва дентална терапевтична, ортопедична, хирургична дейност и работа с деца. Предлагат се стоматологични услуги на високо професионално ниво:

  • Обстоен преглед;
  • Лечение на кариес, пулпит, периодонтит;
  • Лазертерапия;
  • Лечение на гингивити, пародонтити (пародонтоза)

- почистване на зъбен камък с ултразвуков апарат
- кюретаж на пародонтални джобове

  • Избелване на зъби
  • Хирургия - екстракция на млечни зъби, еднокоренови, многокоренови, корени. Лечение на абсцеси.
  • Протетично лечение - изработват се корони и мостове от металокерамика,бленд-керамика, чист метал, временни корони и мостове от пластмаса, частични и цели протези.
  • Детска стоматология - профилактични мероприятия свързани с:

- флуоризация и реминерализираща терапия с Toothmousse
- лечение на кариес и неговите усложнения

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.