Д-р Георги Трифонов - Акушер-гинеколог гр. София

15744
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Всеки, който посети кабинета на д-р Трифонов от Zdravenportal.com - получава 5% отстъпка от прегледа!
Д-р Георги Трифонов е специалист по акушерство и гинекология. Практикува в Медицински Комплекс Доверие в град София.
Предлага прегледи по НЗОК, ДЗОФ и платени, след предварително записване на телефон 02 4036100.
В кабинета се извършват профилактика, диагностика и лечение на гинекологични заболявания, както и проследяване на бременност.

Частен Гинекологичен кабинет – гр.София, ул. „Поп Богомил“ № 23.
Предварително записване на тел. 02/9836406 (15.30-18.30 ч)
Прегледи на цена 60 лв.- включва и вагинална ехография, колпоскопия и цитонамазка:
Работно време на Кабинета:
Понеделник – 16.00-19.00 ч.
Сряда – 16.00-19.00 ч.

Допълнителни контакти


гр. София, ул. Поп Богомил 23 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.