Д-р Георги Коджабашев – Дерматолог гр. София

16523
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Георги Коджабашев е специалист по дерматовенерология.
Практикуващ в МЦ “Поликлиника Младост” в град София.
Той диагностицира и лекува алергии, кожни заболявания.
Д-р Коджабашев не само ще Ви помогне, но и ще Ви посъветва как да се предпазвате от кожни болести.
Работи с НЗОК.

ДЕЙНОСТИ:
- Диагноза и лечение на кожни и венерически заболявания
- Диагноза и лечение на кожни заболявания при деца
- Електрокоагулация
- Криотерапия на кожни образувания
- Дерматоскопия
- Биопсия
- Химичен пилинг

Работно време:

понеделник: 9:00 - 13:00
вторник: 9:00 - 13:00 16:00 - 18:00
сряда: 9:00 - 13:00
четвъртък: 9:00 - 13:00 16:00 - 18:00
петък: 9:00 - 13:00


За записване на час 0888765300

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.