Д-р Георги Дачев – Офталмолог гр. Хасково

9803
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Георги Дачев е специалист по очни болести и офталмолог в гр. Хасково.
Д-р Дачев разполага с най-модерната апаратура за диагностика в града и региона, като дигитална автоматизирана фороптерна система за диагностика, компютърен периметър Б скан и други.ДЕЙНОСТИ:
- Определяне на диоптри и изписване на очила по най-съвременна методика
- Безконтактно измерване на очно налягане и скрининг на глаукома
- Периметрия
- Изследване на заден очен сегмент
- Диагностика и лечение на очните болести
- Работи с НЗОК
- Оптична кохерентна томография (очен скенер)
- Лазерно лечение на очни заболявания
- Флуоресцеинова ангиография (цветна снимка)
- Операции на предния очен сегмент
РАБОТНО ВРЕМЕ:

  • Понеделник: 8.30-13.00ч. и 16.00-18.00ч.
  • Вторник: 8.30-13.00ч. и 16.00-18.00ч.
  • Сряда: 8.30-13.00ч. и 16.00-18.00ч.
  • Четвъртък: 8.30-13.00ч. и 16.00-18.00ч.
  • Петък: 8.30-13.00ч. и 16.00-18.00ч.

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.