Д-р Георги Гаврилов - Уролог гр. Лом

25951
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Георги Гаврилов е магистър по медицина.

Има придобити специалности по Урология и Андрагогика.

Специализира ендоскопска и лапароскопска урология в Университеската болница в гр. Аахен, Германия.

Сертифициран член е на Европейското урологично дружество. Квалифициран специалист в областта на съвременната диагностика и безкръвно лечение на заболяванията на простата, бъбреци, пикочен мехур, пикочните пътища и на патологичните процеси в ретроперитонеалното пространство.; безкръвно разбиване на камъни във всички отдели на пикочно – половата система.

За висок професионализъм и отношение към пациентите, д-р Г. Гаврилов е включен в националния каталог „Лекарите на които вярваме“, специално издание на в. 24 часа за 2015г.

Д-р Гаврилов практикува в:
- МБАЛ "Света Марина" - Плевен
- гр. Лом,  ул. "Тодор Каблешков" № 2 ДКЦ 1 - ЛОМ ЕООД  0971 66152
- гр. Враца, ул. „Скакля” № 6

 

Допълнителни контакти

Лом, ул. Тодор Каблешков 2 - ДКЦ 1 [виж карта]
gggavrilov_1970@abv.bg

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.