Д-р Георги Вълков – невролог, Мануална, Боуен и Сайонджи терапия гр. София

25278
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Георги Вълков – специалист невролог. Мануална, Боуен и Сайонджи терапия. Холистичен лекар.
Завършил съм медицина в Медицинска Академия -гр. София през м. ноември 1979г., а през 1987г. придобих специалност-нервни болести. Като невролог съм работил в Окръжна болница – гр. София, 26-та п-ка, 24-ДКЦ, 15-то ДКЦ, в Либия и Дания. В момента работя в частен лекарски кабинет в гр. София – ж.к. Младост 1 бл. 64 вх.А ет1 ап3.

Като привърженик на холистичния подход при лечение на пациентите си съм посетил редица курсове, които обогатяват терапевтичните ми възможности.Курсове по: мануална терапия, японски масаж -Сайонджи – юмейхотерапия, иглотерапия и лазертерапия, методът Силва, хомеопатия – Боарон, източна алтеративна медицина – метод на универсалната енергия в Париж, Мадрид, Торино, Женева, Блюксел, Уест Плм Бийч-САЩ, Будапеща, Истанбул, София.

Сега съм на най-високото в света 20-то ниво преподавано приживе от Учителя -проф. Лионг Мин Данг. От 17-години съм преподавател по метода, обучил съм над 2000 души на техники за самолечение и съм активирал биоенергийните им центрове в максимална степен за по-добро самочувствие и здраве.

 


ЛЕКУВА:
Алергични заболявания

 • Лечение на алергии
 • Лечение на бронхиална астма

Дегенеративни заболявания

 • Лечение на начална МС

Болести на периферната нервна система

 • Лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат
 • Лечение на главоболие, вертижни синдроми
 • Лечение на нощно напикаване
 • Лечение на дископатии

Централна нервна система

  • Лечение на паметови смущения, начални форми на деменции
  • Лечение на пресни парези и инсулти - до 8 месеца след началото на заболяването
  • Лечение на множествена склероза
  • Извършва пайда ладжин терапия

Услуги в кабинета
Лечение на дископатии, радикулити, плексити, заболявания на опорно-двигателния апарат,травми, артрози, неврози, нощно напикаване, главоболие, вертижни синдроми, паметови смущения, пресни парези и инсулти – до 8 месеца след началото на заболяването и много други заболявания.
Мануална терапия, японски масаж Саионджи, терапия Боуен, техника за емоционална свобода(ТЕС), лечение с биоенергия, неврологични прегледи, диетолечение, лечение с хранителни добавки и дихателни техники, съставяне на двигателни програми.
Биологично активни добавки – работи с продукти, ревитализиращи увредени органи и удължаващи живота.
Активиране на биоенергиините центрове на организма-чакрите, за повишаване на жизнеността, издържливостта, енергията и събуждане на способностите за самолечение и лечение-под формата на курсове-групови и индивидуални.

Прием
Приемът става след предварително записване на моб. телефон: 0886/ 953 794 – на Глобул или на служебен тел: 02/884 82 09 на нечетни дати – сутрин, а на четни – след обяд. на адрес: гр. София ж.к. „Младост 1 бл.64 вход А, ет.1 ап.3

ЗА МЕН
Бил съм на курсовете на академик Норбеков и проф.Ламикин, ТЕС-техника за емоционална свобода, курс по хипнотерапия, дипломирах се като терапевт по техниката Боуен-при която с леки докосвания на тялото в определени тригерни точки се събуждат вътрешните компенсаторни механизми на тялото за самолечение при широк кръг заболявания.

Натрупал съм значителен опит в диетичното хранене, което лично практикувам и обучавам пациентите си на здравословен начин на живот, привърженик съм на вегетарианството.Най-успешно лекувам проблеми свързани с гръбнака, дископатии, радикулити, начална МС, пресни инсулти и парези-до 6-8 месеца след инцидента, травми, следоперативно възстановяване, артрози, неврози, главоболие, нощно напикаване, полиневропатии, начални форми на деменции и много други заболявания.

Всички пациенти, които съм лекувал с биоенергия са се подобрявали с много по-бързи темпове – до 6 пъти по-бързо, според изследвания на метода в реномирана немска клиника, в някои случаи дори след като им е било казано, че нямат перспектива за оздравяване.

Отзиви от пациенти:
Алина - Много коректен човек. Истински лекар. Горещо препоръчвам!!!
Веска - Невероятен ефект от направения масаж, болката изчезна.
Радмила - Много внимателно отношение на доктора към пациентите. Изключително полезна консултация.
Васил - Прекрасен професионалист, заинтересованост да открие проблема и причината за появата му, техниката на масажа и чувството на лекота след това са без коментар, просто трябва да се опита.
Енчо -Терапията беше отново много добре приложена. Заслужава си.
Гергина - Повече от шестица...
Емилия-Изключително съм доволна и горещо препоръчвам терапията. Получих и много насоки за здравословен начин на живот, хранене, гимнастика...
Ekaterina-I felt much better after the procedure, the doctor is very professional! Highly recommend!
Изабела- Доволни сме от обслужването! Д-р Вълков е високо квалифициран специалист! Оправда очакванията ни! Няма езикова бариера и при лечение на чужденци!Препоръчваме!
Нарги- Доктор Вълков знае какво прави!
Манол-Отлично
Емил- Много добър специалист!
Nikolay - За пръв път пробвам Юмейхо техниката и останах много доволен и релаксиран. Д-р Вълков определено си разбира от работата, освен това ми даде ценни съвети за стойката, здравословен начин на живот и спорта. Определено ще посетя отново.
Георги-Компетентен и внимателен.
Антоанета-Почувствах се с повече енергия и болката в кръста отшумя. Препоръчвам.
Radoslav- Интересна терапия. В крайна сметка не почувствах голяма разлика от нормален масаж, даже обратното. Заслужава си да се пробва.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.