Д-р Генка Йорданова - Алерголог гр. Ловеч

8335
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Генка Йорданова, д.м.н. е алерголог от Ловеч, специалист по клинична алергология, която предлага диагностика и лечение на пациенти с алергични реакции и заболявания.
Д-р Генка Йорданова, д.м.н. е сертифициран специалист по Клинична алергология към Българско Дружество по Алергология, според чийто медицински стандарт тази специалност изучава етиологията, патогенезата, клиничната изява на алергичните реакции и болести, разработва методи за тяхната диагноза, лечение и профилактика.
При проблеми с различни алергени или съмнения за алергична реакция, не се колебайте да потърсите професионалната медицинска помощ на Д-р Генка Йорданова, д.м.н.!
Кабинетът по алергология в Ловеч на д-р Генка Христова Йорданова, д.м.н. е с работно време:
понеделник и сряда: 9.00 - 14.00 ч.
вторник и четвъртък: 13.00 - 18.00 ч.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.