Д-р Генади Грозданов Грозев – Личен лекар с. Чалъкови

21033
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Генади Грозданов Грозев e специалист общопрактикуващ лекар с доказан медицински опит. Доктор Генади Грозев приема пациенти в своя кабинет в  с. Чалъкови.
Доктор Грозев се грижи за хронично болни пациенти и извършва наблюдение на кърмачета и новородени. В медицинският кабинет на д-р Грозев се извършва имунизации, ваксинации и други медицински дейности.

ДЕЙНОСТ

  • лекар
  • лечебна дейност
  • клинични и профилактични прегледи
  • консултации
  • поставяне на ваксини и имунизации
  • семейно планиране
  • домашни посещения
  • амбулаторни изследвания на пациенти и други.

Работно време:
от понеделник до петък от 8:00 до 16:00 часа

Практикува в Здравните служби на с. Борец и с. Върбен.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.