Д-р Галя Тодорова Полякова, Д-р Мария Александрова Йотова – Стоматолог гр. София

12714
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Галя Тодорова Полякова специализира в зъболечението и практикува в свой зъболекарски кабинет в град Козлодуй.
Зъболекар Д-р Полякова извършва всеки преглед със съвременно стоматологично оборудване и първокачествени материали, благодарение на което осигурява ефективно лечение на заболявания на венците и зъбите.
Доброто здраве на Вашите зъби зависи изцяло от грижата, която полагате за тях и честите посещения при личния Ви зъболекар.

ДЕЙНОСТ
    • Поставяне на пломби – амалгама, химиополимери, фотополимери, композити
    • Поставяне на протези, коронки, фасети и мостове на зъбите
    • Лечение на заболявания на венците на зъбите
    • Всички съвременни методи за избелване на зъби
Д-р Галя Тодорова Полякова тел.: 0889 519 311
Д-р Мария Александрова Йотова тел.: 0888 637 707

Допълнителни контакти


гр. Козлодуй, ул. “Ломска” № 12 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.