Д-р Галина Точева - Физиотерапевт гр. Перник

8196
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доктор Галина Точева е лекар физиотерапевт, практикуващ на територията на град Перник към МБАЛ Рахила Ангелова. Като специалист, тя извършва лечение и рехабилитация на пациенти с остри и хронични заболявания. В работата си, Точева използва съвременни физиотерапевтични процедури и методи с доказан ефект. Кабинетът по физиотерапия и рехабилитация се намира на ул. Брезник 2.

Част от Физиотерапевтични процедурите са: Магнитно поле, Йонофореза, Биотрон, Солукс, Лечебна физкултура, Инхалации, Масажи, УВЧ, Кварц, Електростимулация, Ултразвук. Чрез физиотерапия се постига пълно излекуване на редица заболявания, само с помощта на нагревки и физиотерапевтични процедури.

ДЕЙНОСТ

Обект на лечение с методи на физикалната медицина и рехабилитация заболявания като:
  • заболявания на дихателната и сърдечно-съдовата система
  • детски заболявания
  • ревматични заболявания
  • кожни заболявания
  • акушеро-гинекологични заболявания
  • дегенеративни ставни заболявания

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.