Д-р Галина Тишева - личен лекар

2255
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Личен лекар и педиатър д-р Галина Тишева предлага комплексни профилактични прегледи, имунизации, диагностика и лечение на деца и възрастни.

Като личен личен лекар д-р Галина Тишева предлага:

  • диагностика на заболявания
  • насочване за специалист или хоспитализация
  • профилактични прегледи на деца и възрастни
  • имунизации на деца против туберкулоза, хепатиттип В, хепатит В, тетанус, дифтерия, паротит и рубеола, морбили, манту

Педиатър д-р Галина Тишева е специалист по детски болести, лекарят извършва диагностични прегледи, проследява развитието на детето, издава лекарствени рецепти и назначава лечение.

Проследява протичането на болестите в детска възраст, както и физическото и психично развитие на децата.

Тя е изцяло отдадена на лекарската професия и подхожда индивидуално към проблемите на своите пациенти.

Д-р Галина Тишева извършва профилактични прегледи на деца и възрастни.

  • Измерване остротата на зрението
  • Взема урина и кръв за клинични лабораторни изследвания
  • При профилактичните прегледи на деца измерва гръдна обиколка, измерва теглото, проверява очното зрение, измерва височината.
  • Предлага консултации за родители относно правилното развитие на техните деца.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.