д-р Красимира Гайдарова - ортодонт гр. София

8684
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

 

  • д-р Гайдарова завършва Факултета по Дентална Медицина при Медицински Университет- София.
  • Има придобити две специалности – ортодонтия и обща стоматология.
  • Вече 20 години ръководи частна специализирана ортодонтска практика.
  • Едновременно с това е преподавател във Факултета по Дентална Медицина при Медицински Университет – София в катедра Ортодонтия.
  • Провежда обучителни програми на студенти по дентална медицина и специализанти по ортодонтия.
  • Член на БЗС, Българското Ортодонтско Общество и Европейско Ортодонтско Общество.
  • Участва в конгресите на Европейското Ортодонтско Общество като представя разработки на свои клинични и научни проекти.
  • Посещава специализирани курсове в страната и чужбина за повишаване на квалификацията си.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.