Д-р Габриела Минова – специалист детски уролог гр. София

20743
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Габриела Минова е специалист Детски уролог. Работа с НЗОК.
Практикува в УМБАЛСМ “Н.И. Пирогов” и в МЦ “Детско здраве” и предлага висококвалифицирано лечение на различни вродени или придобити урологични заболявания при деца.
През 2000 година завършва Медицинския факултет на Тракийски университет с отличен успех. До 2000-та е специализант по Лицево-челюстна хирургия.
От септември 2003 е специализант по урология към Клиника по Детска урология.
От декември 2008-а е асистент към Клиника По детска урология.
От януари 2009-а е специалист.
Има интереси в областта на малформативните уропатии, разстройства на уринирането, бъбречно-каменна болест в детска възраст.
Работи със Здравната Каса.
Дейности

  • Лечение на бъбречно-каменна болест
  • Лечение на хипоспадия
  • Малформативна уропатия
  • Инконтиненция и др.

Допълнителни контакти


гр. София, ул. Ами Буе №27, МЦ Детско здраве [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.