Д-р Габриела Душкова – Стоматолог гр. Хасково

5346
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Габриела Душкова е специалист детска стоматология с дългогодишна медицинска практика. Доктор Душкова извършва голям набор стоматологични услуги.

Д-р Габриела Душкова приема пациенти в своя кабинет в град гр. Хасково, ул. Ангел Кънчев 18.
Стоматологичния кабинет на доктор Душковае оборудван с модерна техника и апаратура.

Предлага също изпълнителна профилактична програма за  деца между 5 и 9 години.
Повече за предлаганите от Д-р Душкова услуги, можете да намерите на посочените по-долу телефони.

Има договор с РЗОК.

Работно време:
От понеделник до петък 11-18 часа
Събота – след предварителна уговорка

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.