Д-Р Вяра Константинова Алдева - Стоматолог гр. София

11528
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Вяра Алдева предлага на своите пациенти компетентно и професионално обслужване, приветлива обстановка, индивидуален подход и лечение, отговарящо на най-съвременните тенденции в стоматологията. Кабинетът работи с НЗОК. Кабинетът работи с деца.
Д-р Вяра Алдева предлага широк спектър от услуги в областта на естетичната стоматология, пародонтологията, физиотерапията. Част от предлаганите услуги са:

ТЕРАПИЯ
- пломби
- лечение на кариеси

ХИРУРГИЯ
- вадене на зъби

ЕСТЕТИЧНА СТОМАТОЛОГИЯ
- избелване на зъбите
- изграждане на фибровлакно
- металокерамика
- циркониеви корони
- фасети, корони
- фиброщифтово възстановяване/изграждане на зъби
- шиниране с фибровлакно на парадонтозни зъби
- силанизиране на постоянни зъби

ФИЗИОТЕРАПИЯ
- лазеротерапия с лазер ФОТОСАН
- лампа БИОПТРОН
- премахване на зъбен камък с апарат СКАЛЕР
- полиране с ФЛО

д-р Алдева поставя
ХИАЛУРОН В УСТНИТЕ И СКУЛИТЕ

В кабинета на д-р Алдева работят още:
д-р Виктор Петров

Работно време на кабинета:
Понеделник до Петък: от 9:00 до 19:00
Събота: След предварително запазен час.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.