Д-р Вяра Караджова – Стоматолог гр. Чепеларе

10252
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Вяра Ангелова Караджова специалист в областта на денталната медицина в град Чепеларе.
Стоматологичният кабинет е оборудван с необходимата стоматологична техника за качествена диагностика и лечение на дентални заболявания.
ДЕЙНОСТИ:
- Прегледи за профилактика и съвети за спазване на добра устна хигиена
- Поставяне на пломби, лечение на кариес
- Лечение на пародонтални заболявания
- Поставяне на зъбни коронки и мостове
- Детска стоматология
Pаботно време на кабинета oт понеделник до петък :
от 09:00ч до 12:30ч
Обедна почивка от 12:30 до 16:00ч
от 16:00ч до 18:00ч

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.