Д-р Върбица Тодорова Хергелджиева - Кардиолог гр. Русе

3542
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Хергелджиева е специалист кардиолог с дългогодишен опит. Тя предлага на своите пациенти:

  • Цветен доплер-ехография на съдове
  • Лечение и диагностика на артериална хипертония, миокарден инфаркт, сърдечни пороци, ритъмни и проводни нарушения, сърдечна недостатъчност и др.
  • ЕКГ
  • Холтер – 24-часов мониторен контрол на кръвното налягане
  • Ехокардиография с цветен доплер
  • Стрес тест, велоергометрия
  • Доплерова сонография на артерии и вени
  • Пневрална пункция по спешност
  • Кардио-пулмонална ресусцитация
  • Диспансеризация
КОНТАКТИ
Град: Русе
Адрес: ул. Воден 6
Телефон: 082/830 009, 0888 818 384
[google-map-v3 shortcodeid="TO_BE_GENERATED" width="98%" height="350" zoom="17" maptype="roadmap" mapalign="center" directionhint="false" language="default" poweredby="false" maptypecontrol="true" pancontrol="true" zoomcontrol="true" scalecontrol="true" streetviewcontrol="true" scrollwheelcontrol="false" draggable="true" tiltfourtyfive="false" enablegeolocationmarker="false" enablemarkerclustering="false" addmarkermashup="false" addmarkermashupbubble="false" addmarkerlist="гр Русе, ул. Воден 6{}hospital-building.png{}Д-р Върбица Тодорова Хергелджиева - Кардиолог" bubbleautopan="true" distanceunits="miles" showbike="false" showtraffic="false" showpanoramio="false]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.