Д-р Владимир Шишков - диетолог гр. София

64547
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Владимир Шишков
Роден в Пловдив. Завършва медицина във ВМИ – Пловдив през 1990 година. От самото си завършване работи активно в областта на фармацията и храненето. Използва интегралния медицински подход към превенцията и лечението на болестите, включващ лечение както с природни, така и с фармацевтични продукти,  а също така храни и хранителни добавки. Член е на Българското Научно Дружество по Хранене и Диететика. Има придобита специалност по Хранене и Диететика.


Д-р Шишков е профилиран в изграждането на цялостни индивидуални лечебно-профилактични и оздравителни програми, както и на диетични планове, насочени към преодоляване на здравословни проблеми и достигане на състоянието на „оптимално здраве“, в съответствие с принципите на орто-молекулярната и функционалната медицина. Д-р Шишков е автор на редица публикации в популярни издания, посветени на рационалното хранене и модерните хранителни добавки с доказан клиничен ефект и безопасното им приложение. Участвал е и в редица телевизионни предавания на здравна тематика. Основната научна област, в която работи понастоящем е анти-ейджинг медицината, насочена към постигане на активно дълголетие.

Ендобиогенната медицина:
Ендобиогенната медицина е основана на най-актуални изследвания в сферата на човешката физиология.
Изучава динамичното взаимодействие между различните системи в човешкото тяло и връзката им със средата.
Изучава не само дисфункцията на организма, но и динамичните взаимоотношения и връзки между различните системи, които го съставляват.
Не е алтернативна медицина.
Разглежда индивида като едно цяло.
Е персонализирана и индивидуализирана медицина.
Не се противопоставя на нито една медицинска практика.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.