д-р Владимир Възгечев - Образна диагностика гр. Кърджали

10689
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Ядрено Магнитен Резонанс

- Обслужват се пациенти от цялата Кърджалийска област и от други населени места по желание на пациента.

 

Какво представлява ЯМР (Ядрено Магнитен Резонан- Мамографии: В кабинета по мамографии се извършват различни видове изследвания на млечната жлеза, необходими при всички заболявания на жлезата.

- Ехографски изследвания

- Ядрено-магнитен резонанс Magneton ESSENZA на фирма Siemens: Последна генерация МР апарат, с напрежение на магнитното поле 1.5 Т. Изключително високо качество на изображение и разчитане. с)

Ядрено Магнитния Резонанс (ЯМР) е диагностична техника базирана на принципите на магнитния резонанс. ЯМР използва силно магнитно поле и радио-честотни вълни, за да създаде детайлни образи на вътрешните органи и клетки. ЯМР може да се използва за изследване на почти всички части на тялото и най-често се използва за изследване на мозъка, ставите, дисковете на гръбначния стълб.

Цени ЯМР:
1 област - 273
2 области - втората на цена 189
3 или повече области - 189

Работно време :
Всеки ден от 10.00 до 17,30 часа

Записване на час за преглед

Цени ЯМР:
1 област - 273 лева
2 области - втората на цена 189 лева
3 или повече области - 189 лева

Работно време :
Всеки ден от 10.00 до 17,30 часа

Ядрено-магнитен резонанс

Ехографски изследвания

Ехография на щитовидни жлези

Абдоминална ехография

На следната дата:
Данни за контакт:

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.