Д-р Виолина Таскова – вътрешни болести и онкология гр. Варна

12726
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Виолина Таскова е специалист вътрешни болести, онкология и здравен мениджмънт.
Д-р Таскова, извършва онкологични консултации, консулти по медицинска онкология на територията на Варна. Доктор Таскова е специалист по онкологични заболявания, поради което нейните пациенти я търсят и за лечение на туморни образувания.


Д-р Виолина Таскова работи по множество международни клинични проекти, които предлагат адекватно съвременно медикаментозно лечение на пациентите.
Д-р Виолина Таскова – Лекар, специалист по Онкология, Варна
Тя е изключително уважаван лекар, работещ в областта на лечението на всички видове онкологични заболявания.
Доказаният й професионализъм се допълва от индивидуалния подход към всеки пациент, както и добрите условия в базата, в която тя извършва прегледи, лечение или различни консултации във връзка със здравни оплаквания на пациенти.

МЕСТОРАБОТА
Пациентите на Доктор Виолина Таскова могат да я намерят в медицински център Европа, вторник и четвъртък от 14:00ч.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.