Д-р Виолета Илиева - Стоматолог гр. Петрич

5182
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Виолета Илиева е специалист по дентална медицина в град Петрич. Тя предлага стоматологични прегледи, лечение на кариес и естетична дентална медицина.


Стоматологичният кабинет на доктор Илиева е оборудван с модерна апаратура и техника, позволяваща прилагането на иновативни методи за зъболечение. Кабинетът е обзаведен така, че на пациента да не му липсва комфорт и удобство по време на лечението или диагностиката на зъбни болести.

В своята работа, д-р Илиева използва единствено качествени материали за изготвяне на пломби, коронки и фасети.


ДЕЙНОСТИ:


стоматологични прегледи
лечение на кариес
естетична дентална медицина и избелване на зъби


Прегледите включват снемане на стоматологичен статус. Д-р Илиева изследва здравето на зъбите, венците и устната кухина.

Редовните прегледи са от важно значение, за поддържането на добро дентално и орално здраве. Редовната и качествената профилактика спестява средства за лечение при денталните заболявания.

 

В кабинета се правят секторни и панорамни снимки на зъби.


Кариесът е инфекциозно заболяване, което води до разрушаване на зъба. В начален стадий, симптомите са най-често визуални, а в по-късен етап болка при физични или химични дразнения. Д-р Виолета Илиева извършва лечение на кариес с помощта на пломба и кариесът се премахва механично. В кабинета на стоматологът ще получите лечение на кариес без болка, кървене, неприятен звук и анестезия.


Д-р Виолета Илиева предлага естетичната дентална медицина, която включва:

  • избелване на зъбите,
  • композитни възстановявания,
  • промяна на цвета и формата на зъбите, чрез порцеланови корони и фасети.

 

С помощта на естетична дентална медицина се създава хармония между: структурата на лицето и устата, лицевите характеристики, формата и структурата на венеца, размера и формата на зъбите и техния цвят.


Работно време:

10:00-12:00
16:30-19:30

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.