Д-р Веска Бадева-Петрова – гастроентеролог и диетолог

8559
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Веска Бадева-Петрова е специалист в областта на гастроентерологията, диетологията и вътрешните болести в град Пловдив. Практикува в амбулаторията на Медицински център 1 – Пловдив и в Гастроентерологичното отделение на болница “Медлайн”.

 

Д-р Веска Бадева-Петрова работи с най-съвременно медицинско оборудване за диагностика и лечение на гастроентерологични заболявания и вътрешни болести и има сключен договор с НЗОК.

 

Работно време: От понеделник до четвъртък от 13.00 до 15.30.

 

УСЛУГИ

 

В отделението по гастроентерология се извършват:945 May. 15 06.24

 

Полипектомия на дебело черво и стомах

 

Поставяне на протези в жлъчните пътища

 

Чернодробна биопсия

 

Спешна ректоскопия

 

Фиброколоноскопия

 

Колонофиброскопия

 

Фиброгастродуоденоскопия – хранопровод, дуоденум, стомах

 

Сигмоидоскопия

 

Ехоендоскопия

 

Ехотомография на коремни органи

 

Спешна горна ендоскопия и други

 

Контакти

 

КОНТАКТИ

 


Д-р Веска Бадева-Петрова – гастроентеролог и диетолог
Адрес: гр. Пловдив, бул. Васил Априлов 20
Тел.: 032 644 222
Моб. тел.: 0899 647 208
E-mail: petrofff.i.p@ gmail.com

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.